Núria Publicitat som una agència de comunicació amb seu a Andorra, format per professionals preparats per satisfer les necessitats específiques de cada projecte, publicistes, creatius, dissenyadors gràfics, il·lustradors, periodistes, community manager… Aquest enfocament ens permet oferir una visió creativa de primer nivell. El nostre tarannà ens fa tenir un tracte familiar amb els nostres clients.


Implementem tots els nostres coneixements creatius i estratègics per a la realització dels mitjans o plans de comunicació dels seus clients, ajudant a les empreses a millorar la seva imatge i desenvolupament empresarial a través d’un enfocament global de comunicació i màrqueting, idees creatives, suports efectius i solucions digitals.

Creiem que una relació d’èxit neix de la col·laboració i l’associació. Escoltem atentament els nostres clients i aprofundim per entendre els seus objectius i el seu target. Volem que els nostres clients no només encaixin, sinó que destaquin.


El nostre treball està dissenyat per poder-se aplicar tant en suports físics com digitals. Ens preocupa profundament la producció d’alta qualitat i l’execució impecable i valorem treballar amb clients que entenguin la importància d’invertir en producció i també en disseny.

Identitat de marca:
Estratègia i posicionament
Naming
Logotips i marques 
Sistemes d’identitat
Directrius de marca
Comunicació visual:
Direcció creativa
Direcció d’Art
Campanyes
Disseny gràfic
Il·lustració
Disseny tipogràfic
Suports físics:
Packaging
Disseny editorial
Disseny de llibres
Materials impresos
Cartells
Mitjans digitals:
Disseny de llocs web
Gràfics de moviment
Xarxes Socials
Entorns:
Entorns gràfics
Disseny en el punt de venda
Exposicions
Senyalètica